четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 9

Среда неработен ден

Од МТСП информираат дека датумот за одработување дополнително ќе се определи.

den-na-drvoto-640x512

Последни вести

Согласно со Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 25.11.2016 година, по повод спроведување на акцијата „Ден на дрвото-Засади ја својата иднина”, 30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

На денот на акцијата градинките се со вообичаено работно време.

Од МТСП информираат дека датумот за одработување дополнително ќе се определи.

Најчитани вести