четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Средба на македонски и бугарски бизнис асоцијации

blgmkd

Последни вести

Македонско-бугарската стопанска комора денеска организира работна средба помеѓу претставници на македонските бизнис асоцијации и Бугарската стопанска комора.

На средбата ќе се разговара за потенцијалите за зголемување на трговската и економската размена меѓу двете земји, како и за организацијата, темите и формите на бизнис форумот што треба да се одржи во Софија.

Најчитани вести