сабота, 29 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Средба со Вангел Божиновски во „Матица ексклузив“

Sredba so Vangel Bozinovski

Последни вести

Во рамките на Саемот на книгата „Книга во секој дом“, денеска во 12 часот, во „Матица ексклузив“, читателите ќе имаат можност да се запознаат и лично да разговараат со архитектот Вангел Божиновски. Поводот за оваа средба е неговата најнова книга „Прилози кон историјата на македонската архитектура“.

Сите љубители на пишаниот збор, уметноста и архитектурата ќе имаат можност книгата да ја добијат со лична посвета од авторот.

Најчитани вести