петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 33

Средба со Вангел Божиновски

Sredba so Vangel Bozinovski

Последни вести

Во рамките на Саемот на книгата „Книга во секој дом“, во среда, 28 јануари, во Матица ексклузив читателите ќе имаат можност да се запознаат и лично да разговараат со архитектот Вангел Божиновски. Поводот за оваа средба е неговата најнова книга „Прилози кон историјата на македонската архитектура“.

Ова е покана за сите љубители на пишаниот збор, уметноста и архитектурата да ја искористат можноста книгата да ја добијат со лична посвета од авторот.

Најчитани вести