Македонија,Крими хроника

Средношколци претепале соученик

Средношколците М.М. (17) и К.А. (16) вчера во училиштето Михајло Пупин физички го нападнале соученикот Ф.А.(15).

По преземени мерки случајот е расчистен, а на  напаѓачите им се издадени платни налози за наплата на глоба за сторен прекршок.