вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 43

Средношколците против обидите за партизација на СДСМ (ФОТО)

Револтот кој прогресивната младина го чувствува кон СДСМ е оправдан бидејќи со партиската рака полна со илјадарки која е ставена врз Средношколскиот пленум им станува јасно дека биле манипулирани од СДСМ.

Средношколците против обидите за партизација на СДСМ

Средношколците против обидите за партизација на СДСМ

Последни вести

Низ Македонија се појавија графити и флаери преку кои средношколците го осудуваат обидот на СДСМ да посегне по интегритетот на средношколците и со дневница од 1.000 денари да ги регрутира во нивната армија на платеници- протестанти, пишува „Курир“.

Откако јавно се откри дека СДСМ со по 1.000 денари дневница плаќа „професионални протестанти“ од Средношколскиот Пленум, ваквите графити и флаери се природна реакција на младите кои се изреволтирани од инсталацијата на СДСМ во Средношколскиот пленум.

Револтот кој прогресивната младина го чувствува кон СДСМ е оправдан бидејќи со партиската рака полна со илјадарки која е ставена врз Средношколскиот пленум им станува јасно

Најчитани вести