Македонија

Среќна 2014 година

Среќна 2014 година

Пред само неколку часа и кажавме збогум на старата и возбудено и посакавме добредојде на новата 2014 година.

Екипата на Нетпрес Ви посакува во новата година да пренесете многу љубов, здравје и среќа, да ги остварите плановите кои ги замисливте за годинава, да ги доживеете сите нешта за кои старата година не ви беше погодна или доволна долга.