Македонија

Среќни Тркала – празнично во Прилеп

Среќни Тркала – празнично во Прилеп
Тимот на Државна лотарија на Македонија празникот 11-ти Октомври го прослави во Прилеп , заедно со многуте верни играчи на инстант лотаријата Среќни Тркала.

Прилепчани и овој пат се покажаа како упорни трагачи по среќата, па преку игра и забава со Среќни Тркала и другите инстант лозови на Државна лотарија на Македонија дојдоа до парични добивки, вредни подароци, но и до автомобил Пасат.

Дејан Спасески стана добитник на главната премија автомобил VW PASSAT, купувајќи неколку инстант лоза Среќни Тркала, од среќното место АЈ НИКА, кое е лоцирано во центарот на Прилеп. Дејан беше пресреќен и заедно со своето семејство го прославија празникот во ведра и весела атмосфера, сите заедно со својот нов автомобил.

srekni-trkala-1

Инаку Дејан не е редовен играч на инстант лотарија, но на сите им порача дека треба да веруваат во среќата и понекогаш да изгребат по некој инстант лоз, бидејќи САМО КОЈ ИГРА, ТОЈ И ДОБИВА.

Само за потсетување, инстант лотаријата Среќни Тркала е инстант лоз кој е во продажба од 24.10.2015 година, и нуди 7 автомобили VW PASSAT , како главна премија , но тука се и паричните добивки од 30 до 50.000 денари. Не пропуштајте ја шансата за само 50 денари да стигнете до некоја атрактивна добивка од овој инстант лоз.