петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 51

ССМ: Полицијата успеа да ја сочува сигурноста на граѓаните

ssm

Последни вести

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) изрази почит и поддршка кон македонските безбедносни сили, кои, како што наведуваат во соопштението, изминатите денови беа на висина на сопствената задача.

– Македонската полиција успеа да ја сочува сигурноста и вербата на граѓаните во институциите на системот, во насока на нивна целосна заштита, наведуваат од ССМ во соопштението.

Ги повикуваат сите фактори во општеството да застанаат во решителна поткрепа на мирот и стабилноста, и настаните кои се случија да останат позади нас.

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) се надева дека Република Македонија ќе продолжи на патот на просперитетот  и дека гарант за тоа ќе бидат сите граѓани.

Најчитани вести