сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 36

Стајковци ќе добие нова детска градинка

gradinka500

Последни вести

На денешната 42-ра седница, членовите на Советот на општина Гази Баба донесоа Одлука за измена на распоредот на средствата во Буџетот на општина Гази Баба за 2016 година.

Со пренамена на средствата во Основниот Буџет во висина од 4.000.000,00 денари ќе се овозможи купување на градежно земјиште за реализација на проект за изградба на детска градинка во населеното место Стајковци.

Најчитани вести