Балкан

Станари пронашле бебе пред врата

Станари пронашле бебе пред врата

Бебе старо само пет дена било пронајдено пред влезна врата од стан во станбена зграда во центарот на Зрењанин.

Отакако бебето го пронашле веднаш станарите од зградата се јавиле во полиција и на надлежните служби. Од центарот за социјална работа велат дека бебето се наоѓа во тамошната болница и дека е во добра здраствена состојба. Како што соопштиле надлежните во прашање е девојче старо пет дена.