петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 17

Станковски: Протестите се тренд, а не револуција

Протестите се тренд, а не револуција вели уметникот Александар Станковски кој гостува во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.

stankovski-debata

Поврзани вести

Протестите се тренд, а не револуција вели уметникот Александар Станковски кој гостува во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.

Злосторството не го оправдувам. Младите луѓе наивно се вклучуваат во овие работи што се случуваат. Тие не постоеле во време кога за такво нешто, кое било криминално се стрелале луѓето, изјави Станковски.

На тема „Шарена или „платеничка револуција?“ во вечерашното „Отворено студио“ дебатираат Зоран Василевски од партијата „Левица“, Маријан Камиловски од ГДОМ и уметникот Александар Станковски.

Најчитани вести