Магазин

ВИДЕО: Што може да се направи од стариот џемпер?

ВИДЕО: Што може да се направи од стариот џемпер?

Што може да се направи од стариот џемпер? Сигурни сме дека сите вие дома имате некој стар џемпер што само стои во вашиот гардаробер и секој пат кога ќе го видите мислите дека треба да го фрлите.

Но, за оние што сакаат да рециклираат, ова е еден интересен начин како да го употребите вашиот стар џемпер и да направите нешто ново.

Станува збор за мошне едноставен и лесен проект што може да го направи секој.

Се што ќе ви треба за да го изработите проектотр прилижен во видеото е лепило или игла и конец и ножици.

Напомена: Девојката во видеото користи лепило, но вие можете краевите да ги прицврстите со игла и конец и притоа резултатот ќе биде ист.