Магазин

ВИДЕО: Што се добива ако го пресечете стариот градник на два дела?

ВИДЕО: Што се добива ако го пресечете стариот градник на два дела?

Што ќе добиете ако го пресечете стариот градник на два дела? Во ова видео ќе имате можност да проследите како, со помош на неколку едноставни потези да заштедите пари и да добиете градник без лента на грбот.

Што се добива ако го пресечете стариот градник на два дела?
Што се добива ако го пресечете стариот градник на два дела?

Пред да го фрлите стариот градник, можеби би можеле да го употребите овој интересен трик. Најдоброто е што ќе ви бидат потребни само 10-тина минути и не станува збор за ништо комплицирано.

Ваквите градници најверојатно многу ќе ви се допаднат, затоа што остануваат невидливи под елегантниот фустан без грб.