Крими хроника

Старец блудничел пет-годишно дете

Старец блудничел пет-годишно дете

81 годишниот Д.Ш. вршел блудни дејствија врз пет годишно дете, информираат од полицијата. Настанот се случил на 2 јули, во периодот од 16 до 17.30 часот на нива во атарот на село Стојаково, кај местото викано „Голиот рид“.

Од страна на судија на претходна постапка при Основен суд Велес на пријавениот му е одредена мерка притвор во траење од 30 дена.