Магазин

Како (не) се става моторно масло?

Како (не) се става моторно масло?

На социјалните мрежи се појави видео со оваа млада и убава девојка која става моторно масло во автомобилот.

За само неколку часа ова видео стана вистински хит на социјалните мрежи.

-Добро мора да признаеме и да и оддадеме почит, барем знае дека треба да се стави под хаубата, а не врз неа, е еден од коментарите на Фејсбук.

Погледнете го видеото и ќе сфатите зошто повеќето припадници на посилниот пол сметаат дека автомобилите просто не се наменети за жени.