понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Договор за финансирање изградба на водовод во Шуто Оризари

stavreski

Последни вести

Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески денеска со Град Скопје и Општина Шуто Оризари ќе го потпише договорот за финансирање на Изградба на водовод во општина Шуто Оризари.

Финансиските средства за изградбата за водоводот се обезбедени преку Проектот за подобрување на општинските услуги.

Најчитани вести