сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

Ставрески на Фејсбук: Огромен интерес за проектот „Купи куќа за млади“

Само неколку дена од објавувањето, граѓаните покажуваат огромен интерес за проектот „Купи куќа за млади“.

stavreski

Поврзани вести

Само неколку дена од објавувањето, граѓаните покажуваат огромен интерес за проектот „Купи куќа за млади“.

fejsbuk-stavreski-640x853

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески вчера на својот профил на социјалната мрежа Фејсбук одговараше на прашањата на граѓаните поврзани со проектот.

fejsbuk-stavreski.jpg7_-640x210

Граѓаните заинтересирани за проектот, изложувајќи го секој својот случај, го прашуваа министерот Ставрески дали може да аплицираат за проектот.

fejsbuk-komentari-640x1142

Ставрески меѓу другото, најави и дека од среда оваа недела Канцеларијата „Купи куќа, купи стан“ ќе почне да ги прима граѓаните заинтересирани за проектот „Купи куќа за млади“. Канцеларијата се наоѓа во Министерството за финансии и ќе прима граѓани секој работен ден до 15 часот.

Најчитани вести