Македонија,Економија

Ставрески на одбележување на Глобалната недела на пари

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денеска, ќе присуствува на настанот по повод одбележување на Глобалната недела на пари.

Настанот ќе се одржи во просториите на Македонска берза, со почеток во 10,45 часот.