Македонија,Економија

Ставрески на потпишување на Меморандум за финансиска едукација со НБРМ

Ставрески на потпишување на Меморандум за финансиска едукација со НБРМ

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денеска ќе присуствува на потпишувањето на Меморандумот за финансиска едукација со Народната банка на Македонија.

Настанот е со почеток во 11,30 часот во Народната банка.