Македонија

Ставрески на работна средба со министер за труд и социјална политика

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески утре ќе одржи работна средба со министерот за труд и социјална политика Диме Спасов.

За темите од работната средба предвидено е министрите да дадат изјава за медиумите.

Настанот е со почеток во 12 часот во Министерството за финансии.