Магазин

Стефано Габана има ново момче

Стефано Габана има ново момче

Членот на познатата модна двојка Стефано Габана ужива во љубовта со ново и значително помладо момче.

Стефано на својот Инстаграм профил објави фотографија со своето ново помладо момче, па може да се каже дека го преболел својот поранешен емотивен, а денеска професионален партнер Доменико Долче.

Модната куќа Долче и Габана ја создадоа во времето кога беа емотивни партнери.

Врската ја завршија 2005 година, но професионално продолжија да соработуваат.