четврток, 23 март 2017  |  Вести денес: 0

Стиховен калибар: Шарената револуција е спонзорушка со по 20 евра дневница

Горан Јанкуловски кој е попознат по сценското име Стиховен калибар, а јавноста го знае како хип хоп артист и како афористичар, инспириран од дејствијата на така наречената „Шарена револуција“ напиша доста интересен Фејсбук статус.

fejsbuk-1-768x557

Поврзани вести

Горан Јанкуловски кој е попознат по сценското име Стиховен калибар, а јавноста го знае како хип хоп артист и како афористичар, инспириран од дејствијата на така наречената „Шарена револуција“ напиша доста интересен Фејсбук статус.

Шарената револуција е спонзорушка… да немаше субвенционирање од 1.300 денари по човек немаше да биде олку узбудливо. Но не се проблем 20 евра дневница. Проблем е што самопрогласените анархисти земаат дневница од западните корпоративни капиталисти, напиша тој.

Најчитани вести