Балкан

Стипе Месиќ доживеа сообраќајна несреќа во Скопје

Стипе Месиќ доживеа сообраќајна несреќа во Скопје

Од Министерството за внатрешни работи за Телевизија 24 ја потврдија несреќата и локацијата и велат дека интервенирале по пријава на минувачи. Со оглед на фактот што е причинета само материјална штета, на местото на настанот нема траги од несреќата.