петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Што бојата на кармин зборува за вас?

crven_karminnnn

Последни вести

Доколку често носите некоја боја на кармин, тоа многу зборува за вас.

Црвена боја

Црвена боја на кармин носат жените кои се страствени, енергични и секогаш во движење. Тие се емоционално стабилни и силни личности.

Светло розева

Оваа боја на кармин открива дека се работи за креативна жена која е елегантна и единствена.

Интензивна пинк боја

Јака розова нијанса ја рефлектира збунетоста кај жената. Станува збор за силна личност која помалку е збунета.

Корална боја

Жената со таа боја на кармин секогаш е преполна со ентузијазам. Сака да биде забележана, а обично се работи за весели и забавни личности.

Најчитани вести