сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Што и се случи во главата? Излезе од автомобил во движење и направи хаос! (ВИДЕО)

Случајот е забележан во Калифорнија, кога една жена, најверојатно под дејство на „стимулативни средства“ (бидејќи поинаку тоа што се случува не може да се објасни!) предизвика вистински хаос.

Што и се случи во главата? Излезе од автомобил во движење и направи хаос! (ВИДЕО)

Што и се случи во главата? Излезе од автомобил во движење и направи хаос! (ВИДЕО)

Последни вести

Ако мислите дека до сега сте виделе сешто во сообраќајот, ова е нешто што ќе ве остави без текст!

Ако досега Русите беа шампиони по бизарните сцени од сообраќајот, со оваа снимка Американците дефинитивно го преземаа приматот. Случајот е забележан во Калифорнија, кога една жена, најверојатно под дејство на „стимулативни средства“ (бидејќи поинаку тоа што се случува не може да се објасни!) предизвика вистински хаос.

Таа вози и одеднаш застанува и излегува од автомобилот, а возилото продолжува да се движи, поминува во спротивната сообраќајна лента и таму ќе направи вистинска збрка!

Погледнете:

Најчитани вести