ТОП,Македонија

Што им е најмногу потребно на настрадните во поплавите?

Што им е најмногу потребно на настрадните во поплавите?

Црвениот крст со донации во изминативе два дена им помага на жителите од кризните подрачја во Македонија.

Оттаму велат дека од вчера започнале да се испраќаат и индивидуалните пакети за помош кои пристигнуваат од хуманите граѓани ширум Македонија.

Што им е најпотребно на оние кои претпреа штета, како да им се помогне? На овие теми ТВ Нова зборуваше со претставник од Црвениот крст.