недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 47

Што има во кесите кои полицијата ги изнела од куќата на Марјановиќ?

svekor-soprug-marjanovic

Поврзани вести

Семејната куќа на Марјановиќ ја напуштија екипата на форензичари и инспектори. Претходно полицијата во присуство на сведоци ја претресла куќата и дворот, кои беа дом на убиената Јелена Крсмановиќ.

2kuka marjanovici

Од куќата се изнесени две кеси, а тепихот кој бил изнесен е прегледан и повторно вратен во куќата.

Една екипа на инспектори отишла со кесите, додека стигнал нов полициски џип. Кога ја напуштиле куќата, таткото на Зоран, Владимир ја заклучил капијата и одбил коментирање на оваа акција на полицијата.

3kuka

Најчитани вести