Магазин

Што најмногу „гуглаат“ балканците?

Што најмногу „гуглаат“ балканците?

„Гугл“ има одговор на сите наши прашања, иако тие некогаш не се најточни и најпрецизни…

Хрватскиот портал „fixr.com“ објави листа од која може да е види што најмногу пребаруваат луѓето во разни делови од светот.

Луѓето најмногу ги интересира колку чини лет со руски МИГ, кроасан во Франција, БМВ во Германија, Ролекс во Швајцарија, кафе во Хрватска, цената на горивата и нафтата најголем интерес будат кај луѓето во африканките земји.

Бугарите, Литванците, Украинците и Австријците најмногу се интересирале за цената на проститутките, а Албанците цената за операција на носот.

Скандинавците најмногу ги интересира цената на факултетот и износот на школарината.

Србите, пак најмногу ги интересира цената на пивото.