четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 55

Што прават жените пред секс?

zzeni_sex-650x396

Поврзани вести

Првиот секс со новиот партнер за некои жени претставува голем стрес.

Истражувањата покажале дека од првата ноќ со новото момче жените може да поминат и шест часа подготвувајќи се за тој момент.

Некои се подготвуваат детално, а на некои подготовка не им е потребна.

Пред секс поголемиот број жени ќе се издепилираат, ќе го средат станот, ќе проверат како им изгледа тоалетот, а на списокот на задолжителни работи што мораат да се случат во склоп на подготовките за првиот однос се и проверките дали облеката е целосна.

Најчитани вести