Секс

Што сакаат мажите во кревет?

Што сакаат мажите во кревет?
Што сакаат мажите во кревет?
Ретки се мажите кои бараат акробатски вештини и плакари исполнети со пластични играчки и кожни каиши. Секако, тие мажи постојат и доколку и вие сте заинтересирани за истите работи,слободно обидете се со нив. Но останатите момци, поголемиот дел од нив, всушност се многу предвидливи во спалната…

Еве кои работи ги сакаат мажите најмногу:

1. Да ве видат како покренувате иницијатива – „Ние сме среќни да го направиме првиот чекор, и доколку вие не го направите ние секако ќе го, но многу посреќни би биле доколку видиме вие девојките колку сте желни да го добиете. Бидејќи без разлика колку и да ни се чини дека уживате во страста, секогаш потајно ќе се прашуваме дали е глума и доколку не е зошто вие не преземете инцијатива понекогаш?”

2. Секси долна облека – Свесни сме дека најчесто ја носите за да не возбудите уште повеќе и ние навистина, навистина го цениме тоа – иако понекогаш може и да не ја забележиме и да ја искинеме во неливот на вознуда и брзање и да ја фрлиме на подот.


3. Предиграта – Немојте да ве излажат момците од филмовите кои постојано се напалени и не можат да дочекаат да преминат на главното. Всушност и ние сакаме понекогаш работите да се одвиваат бавно и да се искушуваме додека да стигнеме до главната цел. Предиграта и нас не возбудува дополнително.

4. Спонтаноста – Невозможно е како пар да не паднете во некој вид на рутина, дури иако привремена. Но никогаш немојте да се плашите да ги промените работите. Секс пред работа, секс без пенетрација и секс на масата во трпезарија – секс насекаде и секаков! Експериментирајте постојано.


5. Валкано зборување – “Или во најмала рака, некои охрабрувачки звуци за да знаеме дека сме на вистинскиот пат,” – момците.

6. Да го слушнат своето име – “Ништо не не освестува и не не држи свесни во моментот како кога ќе си го слушнеме името. Искористете го ова за сопствени цели,” – момците.

7. Безбедноста – Освен доколку не сте во долга врска, не земате пилули и не сте и двајцата тестирани за сексуално преносливи болести, тогаш кондомите сè уште се дел од равенката. Најчесто тие имаат со себе. Но што доколку снемале или се скинал? Ќе им покажете дека сте посветени и земате одговорност за заедничката безбедност доколку извадите и вие еден од ташна и ги усреќите.

8. Бидете отворени за неговите фантазии – Доколку сака да испробате нешто новоили ви раскаже некоја негова сексуална фантазија, колку би било одлично да му ја задоволите? Ви ветуваме и тие ќе го направат истото за вас и многу повеќе доколку и вие имате некоја, без разлика колку и да е необична.


9. Смисла за хумор – Кога работите ќе тргнат наопаку, вие можете или да се насмеете или да паднете во очај. Подобар исход ќе има првото.

10. Помогнете им да ве доведат до оргазам – Да, не се врти се околу нив и тие се свесни за тоа. И сакаат и вие да уживате и да постигнете оргазам, но морате да им кажете што сакате, што ве возбудува или да им покажете. Помогнете им да ве задоволат!