Македонија

Стојановски: Закитете се со најубавите бои на светот- црвената и жолтата, нека видат колку сме!

Стојановски: Закитете се со најубавите бои на светот- црвената и жолтата, нека видат колку сме!

Браќа и сестри не плашете се да се закитите со најубавите бои на светот- црвената и жолтата, порача првенецот на македонската опера и балет Цветан Стојановски, давајќи поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

-Закитети ги вашите балкони со македонското знаме за да видат колку сме, додаде Стојановски.

Потенцираше дека постојат три столба кои сите нас не прават луѓе- верата, татковината и семејството и порача да не му се допушта никому да му го чепка семејството.