Македонија

Стопански двор без вода

Стопански двор без вода

Ве известуваме дека денеска поради водоводен приклучок на нова мрежа ф 80м.м. на ул. 52 с. Стопански Двор прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул. 52 с. Стопански Двор од 13:00 часот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае се до санирање на дефектот.