Странски туроператори и медиуми на манастирот Трескавец

685

Американски и западноевропски туроператори и претставници на специјализирани медиуми за активен туризам денеска ќе го посетат манастирскиот комплекс Трескавец.

Вчера тие беа во потпелистерското село Дихово. Посетите се дел од турата низ регионот ,,Недела на авантури “.

Според она што го имаат посетено и  досега пренесено  забележително е  одушевеност од природните,духовните и културните  потенцијали на Македонија.

Како и од богатата традиција и гостопримливоста на жителите.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.