петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Јавна расправа за Стратегијата за проширување на ЕУ во Собранието

Денеска ќе се продолжи расправата за извештајот на ЕК за Македонија

Денеска ќе се продолжи расправата за извештајот на ЕК за Македонија

Поврзани вести

Јавна расправа за Стратегијата за проширување на Европската унија ќе се одржи денес во Собранието на Република Македонија, во организација на Националниот совет за евроинтеграции.

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат и комисиите за здравство и за економски прашања кои ќе ги разгледуваат соодветните поглавја од Извештајот за напредокот на земјата за 2015 година.

Најчитани вести