среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 31

Строго чувани тајни: Вработените во хотелите никогаш нема да ви го кажат ова

Ако во хотелот дојде до смртен случј или убиство, често тоа се држи во тајност, гостите во хотелот да не дознаат, за да се избегне лош публицитет или пак гостите да го избегнуваат тој хотел.

Строго чувани тајни: Вработените во хотелите никогаш нема да ви го кажат ова

Строго чувани тајни: Вработените во хотелите никогаш нема да ви го кажат ова

Последни вести

Ова се некои од тајните кои вработенте во хотелте ги сокриваат од своите гости.

Смрт

Меѓу најдобро чуваните тајни на хотелите е бројот на луѓе кои во него починале. Ако во хотелот дојде до смртен случј или убиство, често тоа се држи во тајност, гостите во хотелот да не дознаат, за да се избегне лош публицитет или пак гостите да го избегнуваат тој хотел.

Познати личности

Ако во хотелот не налетате на позната личност, нема ни да знаете дека таа лчност таму престојува.

Тајни врски и прељуби

Вработените во хотелот најчесто знаат кој доаѓа во хотелот со љубовници, но не ги засега то, бидејќи за нив тоа не е ништо ново.

Полиција

Речиси сите хотели се добро поврзани со полицијата, поради

Најчитани вести