вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Струмица и Василево денеска без вода за пиење

vodavocheshma114

Последни вести

Поради дефект на главната водоводна линија која ги снабдува корисниците од регионалниот водовод од брана Турија, без вода за пиење денеска ќе останат корисниците од општините Струмица и Василево.

Од Центарот за управување со кризи информираа дека без вода ќе бидат целиот град Струмица и селата Добрејци, Дабиле, Градско Балдовци, Баница и Просениково и селата Василево, Градошорци, Ангелци и Едрениково.

Најчитани вести