ТОП,Политика

Струмица на нозе со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата (ФОТО)

Струмица на нозе со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата  (ФОТО)
Струмичани на нозе, во поддршка на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата, во огромен број дојдоа да дадат поддршка на вечерашниот митинг.

 

strumica-gif8

strumica-gif7

strumica-gif6

strumica-gif5

strumica-gif3

strumica-gif2

strumica-gif1

strumica