Македонија,Крими хроника

Струшката полиција од една тезга заплени 1.100 петарди

Струшката полиција од една тезга заплени 1.100 петарди

На 30.12.2014 година, во 14,30 часот на градскиот пазар Струга при извршена контрола на тезга сопственост на ЈТД „Дудуш Невзат“ чиј управител и продавач е Ќ.Д.(44) од Струга се пронајдени 1.100 парчиња петарди.

По документирање на случајот против Ќ.Д. ќе биде поднесена ксоодветна пријава.