Македонија

Студеничани денеска без вода

Студеничани денеска без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира без вода денеска останала улицата број 1 во селото Студеничани од 13 часот, па се до санирање на дефектот.

Од претпријатието велат дека екипите работат на терен на санирање на дефектот.