понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Студеничани, Матка, Глумово утре без струја

bez-struja.jpg-500

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, вторник, без електрична енергија ќе останат дел од жителите од Студеничани, како и населени места во општината Сарај.

Ова се конкретните локации и временски периоди каде ќе нема струја:

 во времеод 09,00 – 12,00 часот потрошувачите од с. Студеничани – улица 1;
 во време од 12,30 – 15,00 часот потрошувачите од с. Студеничани – улица 2 и
 во време од 09,30 – 12,30 часот потрошувачите од селата Арнакија, Семениште, Ласкарци, Паничари, Глумово, Шишев. Горна и Долна Матка.

Најчитани вести