Свет

Студент скокна од петти кат поради невозвратена љубов

Студент скокна од петти кат поради невозвратена љубов

Рускиор студент Иља Гочаров (25) се обидел да се самоубие затоа што повеќе од една година немал секс, откако претходно неговата долгогодиѓна девојка го напуштила и заминала со друг.

Момчето кое подолг период било во депресија имало среќа затоа што неговиот скок од балконот го сопрело дрвото кое се наоѓало под него. Студентот висел со ногата заплеткана во гранките, се додека не ошол спасувачкиот тим.

Тој бил снимен како виси три метри над земјата покриена со снег, а минувачите веднаш повикале полиција.