сабота, 25 март 2017  |  Вести денес: 24

Студентите до Студентскиот пленум: Aко ве платат да бојкотирате против вашиот бојкот, и за тоа ќе бојкотирате!

Студенскиот парламент при УКИМ информира дека до 11:30 часот изборите поминале во најдобар ред и дека не е регистриран никаков посериозен инцидент.

plenum-1

Поврзани вести

Студентите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска бираат нов лидер на Студенскиот парламент. Изборите започнаа во 9 часот на сите 23 факултети, а се очекува да завршат во 16 часот.

plenum-21

Студенскиот парламент при УКИМ информира дека до 11:30 часот изборите поминале во најдобар ред и дека не е регистриран никаков посериозен инцидент. Воедно, студентите исраќаат порака до платениците на Студенткиот пленум кои сакаат да ги спречат студентските избори.

plenum-8

plenum-7plenum-6plenum-5
plenum-3

plenum-2

plenum-10

plenum-11

plenum-13plenum-12

plenum-20

plenum-19

plenum-18

plenum-17plenum-16

plenum-15plenum-14

Најчитани вести