Балкан

Студентка од Белград се самоуби на факултет

Студентка од Белград се самоуби на факултет

Студентка од Белград се самоубила додека била на факултет.

Таа била студентка на Филозофскиот факултет во Белград, на возраст од 26 години, а животот си го одзела утрово во 8 часот и 30 минути, откако се качила на столче и скокнала од прозорец.