петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Студот ги зеде првите жртви во Србија

im studi

Последни вести

Телата на двајца мажи постари од 50 години утрово се пронајдени пред нивните куќи во српско Зајечар.

Првите претпоставки на лекарите се дека починале од премрзнување. На нив емало траги а насилна смрт.
Вчера, припаднците на Секорот за вонредн иситуации пред српското МВР во подрачјето на Зајечар спасиле околу 15 лица од 6 автомобили како и брачен парсо ве деца на возраст меѓу 3 и 11години.

Поради снежни наноси високи и по повеќе од еден метар правците кон ова место не се проодни.

 

Најчитани вести