Македонија

Субвенции за отворање продавници за вино

Субвенции за отворање продавници за вино

Владиниот портпарол, Александар Ѓеорѓиев, денеска ќе одржи прес конференција во врска со јавниот повик за субвенционирање за отворање на продавници за вино.

Пресот ќе се одржи во просториите на Владата во 11,30 часот.