петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 55

ВИДЕО: Кога судијката ти е другарка од основно

ВИДЕО: Кога судијката ти е другарка од основно

ВИДЕО: Кога судијката ти е другарка од основно

Поврзани вести

Оваа видео снимка е навистина интересна и емотивна. За време на пресудата за кражба судијката го препозна обвинетиот, кој всушност бил нејзин соученик.

Обвинетиот се разнежни и се „уби“ од плачење кога ги слушна зборовите на судијката која рече:

-Ова беше најдоброто дете во цело школо, а видете кај го однел животот.

Најчитани вести