четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Судовите и МКЦ утре цел ден без вода

Вода ќе нема од 8 часот, па се до отстранување на дефектот.

без вода

Поврзани вести

Поради уличен на булеварот Крсте Мисирков спроти Апелациониот суд во Скопје, утре од 8 часот, па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат објектите на скопските судови и МКЦ.

Најчитани вести