петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Судски совет ќе ги разгледа годишните извештаи за работата на судовите

sudskiii_sovet_2

Последни вести

Судскиот совет на денешната седница ќе ги разгледа годишните извештаи за работата на судовите во Република Македонија за 2014 година.

На дневен ред на седницата е и утврдувањето престанок на судиска функција на судија во Основен суд Велес.

фото: МИА

Најчитани вести