петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Судскиот совет денеска ќе избира претседател

sudn

Последни вести

Судскиот совет на Република Македонија денеска на седница ќе избира претседател.

Седницата ќе се одржи согласно член 32 став 2 и член 33 од Законот за Судски совет на Република Македонија.

Двегодишниот мандат на претседателката на Судскиот совет, Александра Зафировска истече на 20 декември 2014 година.

Најчитани вести